Vi hjälper dig med kylteknik i Stockholm

Laspek AB erbjuder blixtsnabb service och reparation.
När du behöver en ny form av kylteknik, eller om du behöver service utförd på din existerande kyllösning i Stockholm med omnejd är det till Laspek AB du ska vända dig.

Vi arbetar snabbt, smidigt och effektivt med professionalism och kvalitet som ledord. När du anlitar oss kan du alltid lita på att du får ett väl utfört arbete. Dessutom lämnar vi alltid garanti på installationer och reparationer som vi utför.

Ta kontakt med oss för att diskutera dina behov för kylteknik närmare. Vi har möjlighet att skräddarsy lösningar för din restaurang eller livsmedelsbutik. Med Laspek AB får du alltid snabb assistans, oavsett vilka dina behov är.

Snabbhet

Kyl- och frysvaror förstörs snabbt om man inte lagar en trasig kylanläggning. Därför är det centralt i vår verksamhet att erbjuda snabb och effektiv service. Ring oss så fort något går fel med den kylteknik ni använder er av, så fixar vi resten.
Ta det kallt – vi fixar allt.

Flexibilitet

Vi har möjlighet att skräddarsy lösningar för företag i Stockholm med omnejd. Genom att vara flexibla och anpassningsbara har du möjlighet att anlita oss för alla typer av tjänster inom kyl och frys.

Kontakta oss gärna för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa er att få ut så mycket som möjligt av era kyl- och frysanläggningar.

Du ger oss ett uppdrag, vi skräddarsyr lösningarna.

Kvalitet

Vi lämnar en kvalitetsgaranti på alla arbeten vi utför, från installation till underhåll och reparationer.

På så sätt kan du som kund alltid lita på att vi utför arbeten av högsta kvalitet, samt att vi använder moderna och uppdaterade verktyg och metoder.

Garanterat hög kvalitet – varje gång.

KONTAKT

Laspek AB
Lyktvägen 2
194 34 Upplands Väsby

Telefon: 08-590 834 04
E-post: service@laspek.se