Professionell kylteknik i Stockholm

Laspek startade 1982 och vi sysslar med service och installation av kyl, frys, luftkonditionering och värmepumpar.

Vi är ackrediterade av Swedac för provtryckning och har även elbehörighet. Vi arbetar främst i Stockholm och Uppsala, men även andra platser förekommer.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Service

Vi kan med vår erfarenhet och kunskap erbjuda snabb och effektiv service när något går fel med din kyl eller frys. Oavsett när det händer och hur det händer är vi på plats snabbt och fixar det som är fel. Nyckeln till god service är förutom ett professionellt uppträdande i alla delar av verksamheten, också ett gott bemötande från första samtal till avslutat arbete. Med Laspek AB får du alltid god service.

Miljö

Med vår kunskap och expertis kan vi hjälpa dig som kund, framförallt du som har restaurang eller livsmedelsbutik, att ha rätt temperatur på dina kyl- och frysanläggningar så att du optimerar din energianvändning. Mindre energiförbrukning tjänar både ditt företag och miljön på. Fråga oss gärna mer om kylteknik och hur du bäst anpassar din kyl- och frysanläggning till moderna förhållanden.

Erfarenhet

Vi har lång erfarenhet inom branschen. Under åren som vi har arbetat med kylteknik har vi byggt upp en stark expertis inom området.
Den expertisen tar vi med oss i varje nytt arbete, vilket gör att du som kund alltid kan lita på att du får ett arbete av hög kvalitet.
Själv kan du koncentrera dig på det som är viktigt, oavsett om du är företagare eller hyresvärd i Stockholm.

KONTAKT

Laspek AB
Lyktvägen 2
194 34 Upplands Väsby

Telefon: 08-590 834 04
E-post: service@laspek.se