Service och reparation av kylsystem i Stockholm

Vänd dig till oss när du behöver reparera eller utföra underhåll på din anläggning Laspek AB är ett företag som erbjuder installation, service och reparation av frys- och kylsystem i Stockholm med omnejd.

Vi riktar oss till företag så som restauranger och livsmedelsbutiker. Från installation till regelbundet underhåll och reparationsarbeten – vi fixar allt så att du kan koncentrera dig på viktigare saker. Kontakta oss gärna för att få reda på mer om våra tjänster och om hur vi kan bistå dig.

Installation

Genom att investera i nya och moderna kylsystem får ni effektivt ner energiförbrukningen vilket resulterar i att ni långsiktigt kommer att spara ekonomiska resurser, samtidigt som ni gör miljön en tjänst.
Vi hjälper dig gärna med installation av nya kyl- och frysanläggningar i området kring Stockholm. Kontakta oss gärna för att få reda på mer om vad vi kan göra för just dig.

Reparation

När något går fel med din kyl eller frys är det viktigt att du får hjälp snabbt så att kyl- eller frysvarorna inte förstörs. Det är vi medvetna om på Laspek AB och därför erbjuder vi snabba reparationer på plats, så att du alltid kan lita på att din kyl eller frys snart fungerar igen.

Med stor kunskap och lång erfarenhet kan vi alltid hitta en lösning, oavsett vad problemet kan vara. Det gör att du kan koncentrera dig på viktigare saker medan vi tar hand om ditt kylsystem.

Underhåll

Det bästa sättet att få dina kylsystem att hålla länge, så att du inte behöver byta ut dem i onödan, är att genomföra kontinuerligt underhåll. Det kan vi på Laspek AB hjälpa dig med. Genom att ta hjälp av oss kan du på lång sikt spara stora pengar samtidigt som du kan koncentrera dig på andra aspekter av din verksamhet.

Kontakta oss gärna för att diskutera längre samarbeten eller för att få reda på mer om våra tjänster.

KONTAKT

Laspek AB
Lyktvägen 2
194 34 Upplands Väsby

Telefon: 08-590 834 04
E-post: service@laspek.se